Thursday 17 September 2015

ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΩΙΝΑ TIPS


     Υπάρχουν κάποια πρωινά που ξυπνάω γεμάτη ενέργεια για την ημέρα που θα ακολουθήσει, ενώ άλλα που δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Στη δεύτερη περίπτωση έχω βρει αρκετές εναλλακτικές λύσεις στο αιώνιο πρόβλημα του "πώς σηκώνομαι από το κρεβάτι τώρα"! Είναι κάποια μικρά πράγματα που κάνω τον τελευταίο καιρό και με έχουν βοηθήσει αρκετά στο θέμα της σωματικής κούρασης και αδράνειας. Μπορείτε να κάνετε κάποια από αυτά και να δείτε εάν σας βοηθούν και εσάς.

  • Η πρώτη κίνηση που κάνω είναι να προσπαθήσω να τεντωθώ, όχι υπερβολικά διότι υπάρχει κίνδυνος μυικής κράμπας, για να αρχίσει να χαλαρώνει το σώμα και να μπαίνει σε λειτουργία. 
  • Συνεχίζω με την καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού και ενυδάτωσης του προσώπου. Εάν έχετε μικτό προς κανονικό δέρμα σαν εμένα, φροντίστε να βρείτε κρέμες που ενυδατώνουν χωρίς να βαραίνουν το πρόσωπο και να αισθάνεστε πως φοράτε μια αόρατη μάσκα όλη την ημέρα.
  • Έπειτα, σειρά έχει όταν έχω χρόνο λίγη γυμναστική. Ο καφές βοηθάει να ξυπνήσετε και να έχετε ενέργεια για το γυμναστήριο ή κάποιο άλλο άθλημα. 
  • Βέβαια, εάν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, τότε αποφεύγετε το γυμναστήριο και πάτε κατευθείαν στο πρωινό. Εδώ, λοιπόν, σας έχω τον τέλειο χυμό για να "ξυπνήσετε" τον μεταβολισμό σας και να τον αποτοξινώσετε φυσικά. Περιέχει τρία μόλις υλικά και δεν θα σας πάρει πάνω από 10 λεπτά (και αυτό λόγω του ξεφλουδίσματος).



  

Αποτοξινωτικός χυμός με καρότο, πράσινο μήλο και πιπερόριζα (ginger)

υλικά (για ένα άτομο)

4 καρότα (ξεφλουδισμένα)
1 πράσινο μήλο (κομμένο σε φέτες)
10γρ φρέσκια πιπερόριζα (ξεφλουδισμένη)

πώς θα το φτιάξω;

     Αφού προετοιμάσετε όλα σας τα υλικά, προσθέστε τα στον αποχυμωτή με όποια σειρά επιθυμείτε. Θυμηθείτε να ανακατέψετε στο τέλος το χυμό με ένα κουτάλι, έτσι ώστε να ομογενοποιηθεί. Απολαύστε τον μαζί με παγάκια εάν επιθυμείτε!


No comments :

Post a Comment